Tisztelt Uraim!
Minden férfi életében eljön az az esemény mikor elegánsan öltönyben kell megjelenni. Legyen családi ünnep, esküvő, szalagavató, ballagás vagy akár egy új munkahely, érdemes ellátogatni hozzánk. Szalonunkban forgalmazott Sentierri kollekció garancia a jó megjelenésre. Ez a márka minden előítéletet meghazudtol az öltönyviseléssel kapcsolatban. A formátlan zakók és a "papás" nadrágok ideje lejárt üzletünkben.
Az általunk kínált öltözetek divatosságukkal, jól szabottságukkal, anyagminőségükkel, mind viselője komfortját és magabiztosságát szolgálják. Minden alkatra és korosztályra van ajánlatunk. Fiatal férfiakra 44-es mérettől slim fitt fazonok, testesebb urakra 62-es méretig van kínálatunk.
Kényelmes szalonunk, hozzáértő kollégáink garancia a jó hangulatú vásárlásra.

Ajánlatunk vőlegényeknek:
Klasszikus selyem mellényes gála öltözetek gyönyörű vőlegény ingekkel ékszergombokkal. Gondoltunk azokra a vevőinkre akik később a hétköznapokban is viselni szeretnék az esküvőre vett öltönyüket. Számukra jó lehetőség a kölcsönözhető selyem mellény nyakkendővel dísz zsebkendővel mely egy szerényebb öltönyt is ünnepivé varázsol.

Kiegészítőink:
PelleDóró es Wilvorst márkájú ingeink slim és hagyományos fazonba.
Alkalmi övek és mandzsetta gombok díszdobozos kiszerelésben a Westerleightől.
Nyakkendők dísz zsebkendők nagy választékban.

Szolgáltatásaink: Méretre igazítás. Mellény kölcsönzés.

Árlista: Öltönyök:25.000 Ft-tól. Ingek: 9.000 Ft-tól. Övek 7.000 Ft-tól. Gombok 4.000 Ft-tól.

Mellény kölcsönzés 10.000 Ft -tól.