Gyakori kérdések
A mennyasszonyi ruha kiválasztása az esküvői előkészületek egyik legfontosabb feladata.
Ezért a következőkben megválaszoljuk az esküvői ruhapróbát érintő leggyakoribb kérdéseket:
Kell-e időpontot kérni ruhapróbára?
A bejelentkezés előnye, a személyre szabott tanácsadás mellett, hogy elkerülhető az esetleges várakozás. Érdemes időt szánni erre a fontos eseményre, jelentkezz be időben! A ruhapróba alkalmanként 1 órát vesz igénybe. Az időpontot csak telefonon lehet kérni, e-mailben csak egyéb információkkal tudunk szolgálni.
Az esküvő előtt mennyi idővel kell lefoglalnom a ruhámat?
A válasz egyszerű, minél előbb, annál jobb! Hiszen a ruha stílusa, színe, a kiegészítők befolyásolják a vőlegény öltözékét, sőt még a dekorációt is. Legyen ez a biztos pont! Az új kollekciók általában november környékén érkeznek, célszerű következő év áprilisig megejteni a ruhafoglalást. Ennek oka, hogy májustól már folyamatosan zajlanak az esküvők, a ruhák nincsenek a szalonban, vagy éppen méretre igazítás alatt vannak, ezért sokkal kevesebb lehetőség van mindent felpróbálni, amit szeretnél. A különböző modellekből általában 1-1 darab van, a hétvégék száma pedig véges. Kell ennél többet mondanunk!
Kit vigyek magammal a próbára?
Egy-két számodra fontos személyt, akit jól ismersz és elfogadod a véleményét. A ruhapróba rólad szól, ezt ne felejtsd el! Vőlegényedet lehetőleg ne hívd a próbára, a férfiak többsége köztudottan kevésbé lelkesedik a vásárlásért, a próbákért. Nyűgözd le Őt inkább a nagy napon!
Milyen öltözékben menjek a próbára?
Célszerű pánt nélküli melltartót viselni, mivel a ruhák nagy része is ilyen. Ha lehet, ne sminkeld ki magad, mert az könnyen foltot hagyhat a ruhán.
Mit történik szalonunkban a próba során?
Katalógusban és honlapunkon is olyan ruhákat láthatsz, amelyek valóban az üzletben vannak és felpróbálhatóak. Ha bizonytalan vagy abban, hogy milyen ruhát szeretnél célszerű többféle stílust felpróbálni. Nem érdemes a fogason lógó ruhákat egyesével megnézegetni, mert teljesen mást mutatnak a viselés során. Hallgass a tanácsadó munkatárs véleményére, hiszen több száz elégedett ügyfelet szolgált már ki, szinte az első percben tudni fogja, mi áll jól Neked! Ne ijedj meg, ha a kiválasztott ruha, nem passzol teljesen az alakodhoz, hiszen minden ember más és más. Fontos tehát, hogy megbízz a szakértelmünkben, alakítást követően a ruha kifogástalanul fog mutatni rajtad.
Honnan tudom, hogy eredeti márkás ruhákat biztosítanak számomra?
A ruhák márkajelzéssel ellátva érkeznek, amelyet kérésre szívesen megmutatunk a szalonunkban. Sajnos az internet miatt több üzlet visszaél a profi katalógus fotókkal és silány másolatokat kínál e fotók felhasználásával. Fontos ezek a modellek kizárólag minősített üzletekben kaphatóak szerte a világon, on-line árusításuk nem megengedett. A távol-keleti másolatok sem anyagukban, sem szabásukban nem egyeznek a képeken bemutatott mennyasszonyi ruhákkal, szóval ne hagyjátok becsapni magatokat!
Miért válasszam az Amanda Szalont?
Mert 20 év szakértelemmel kiváló minőségű szolgáltatást nyújtunk. Mert nálunk jó a légkör, oldott hangulatúak a próbák, udvarias és segítőkész a kiszolgálás. Mert eredeti, márkás ruhákat kínálunk.