Kedves bálozó Fiúk Lányok!

Kedves Bálozók! Ahogy Ti nagy izgalommal várjátok a nagy napot, úgy üzletünkben is nagy a készülődés, hisz számunkra minden évben nagy öröm az új, szebbnél szebb ruhák között válogatni, az új adott évi kollekciót összeállítani. Célunk az egyediség, minőség és az egyéniség hangsúlyozása mindig mérvadó, és garancia arra, hogy a választott darabnak ne legyen párja. Idén is hódít a tüll és organza, szatén, fazonokban a rafinált hát, kristály gombokkal, különleges váll megoldások, áttört csipke fűzők. Színben a hófehér, krém, a pezsgő, púder, és minden mennyiségben csillogás!

Szalonunk célja nem a mennyiség, hanem a minőség! A türelmes, szakszerű kiszolgálás, stílus tanácsadás, a segítség, amit nyújtunk, jó szívvel adjuk. Nem kecsegtetünk ingyen használt, kitaposott cipővel, elsárgult ékszerekkel! Korrekt szerződési feltételeink nem csak a mi érdekeinket képviseli, hanem a másik felét is. Olyan nagy az izgalom Bennetek, mégis jó tanácsként fogadjátok el tőlünk, hogy mielőtt neki indultok a ruhát kiválasztani, gondolkodjatok, mérlegeljetek! Érdemes-e világgá szaladni, bedőlni látszólagos olcsó árnak, megéri a fáradság, úti költség? Vajon egy helyi szalon nem kínál magasabb színvonalú kiszolgálást? Hisz fontosabb a jó híre helyben, mint egy távolabbinak.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Árainkról

A keringő ruha kölcsönzési ára 45.000 Forinttól. A bérleti díj tartalmazza az abroncsot csomagolást, méretre igazítást, tisztítást.

Üzletünk a fiúkra is gondol hisz öltönyöket is árusítunk 55.000 Forinttól. Ing vásárlás esetén ajándék nyakkendővel kedveskedünk.

Üzletünkben csak készpénzes fizetés lehetséges!

Báli és
koszorús ruha